Tuesday, 6 December 2011

rindu sekolah and rakan-rakan seperjuangan :D

dah lame tak blogg nihh
dah berabok dahh :))

kura-kura nakal rindu sekolah dengan geng bising dalam kelas 
hehehehee :D
tak sampai sebulan kura-kura nakal dah rindu dekat member-II kura-kura nakal
apeelaa
belum setahun lagi tuu , kalau dah setahun macam mane laa rindunyee tuu
kura-kura nakal sempat laa simpan kenangan dengan member-II kura-kura nakal
gambar nihh timee kura-kura nakal form 4 
hahahahahaha
handsome kan ?
terimah kasih banyak-II hahaha
#perasan lebih



yang pakai songkok tu nama dia zulfadhli bin sulaiman
hahahahaha dia budak paling baik kononnyee 
dialah budak paling pandai sikit dari kura-kura nakal
heheheheheee dialah paling handsome sikit jee dari kura-kura nakal
dia nihh susah sikit nak bergambar
nihh jelaa gambar yang sempat kura-kura nakal ade 

nihh kawan kura-kura nakal yang paling gileee
nama diaa wahyudi 
dia nihh memang sukee ketawe , kadang-II kalau orang tak buat lawak pon dia ketawe
hahahaha
yang penting kura-kura nakal lagi handsome pada dia nihh

haaa yang tengah buat peace tu nama dia fazrul bin zaidi
dia nihh pelik sikit , pemikiran dia lain dari yang lain
tapi dia nihh hebatt , dia main breakdance
powerr laa dia nihh

okeeyyy budak yang pakai tie tu nama dia fadhli 
dia nihh dekat sekolah diam jee , tapi dekat facebook kata-II dia punyee laa panas 
tapi dia kecik jee , dia dengan adik sama jee besar


yang nihhh special sikitt , nama dia see chew
hheeee
dia kelakar sikitt , banyak laa senang cerita yee pun 
dia sukaa buat kura-kura nakal ketawe 


pendekkan cerita nihh program 1 malaysia jugak laa
yang teen-II tu shammuganadan
yang tengah tu tan ten yieng
yg tepi tu zulfadhli


yang tengah tu chubby-II tu sylvester jeremy 
dia nihh pandai


okeeyyyy stop cerita pasal lelaki  .
start cerita pasal perempuan pulak
tapi perempuan ramai sikit dari lelaki , sebab tu orang ramai cakap aku buaya darat
padahal dorang yang baik dengan aku
okeeyy laa sambung cerita



yang putih sikit tu nama dia amira 
dia penolong kelas 
dia diantara yang paling cantik laa 
bolee laa ~ ~
sebelah dia tu azie
dia nihh gilee math
hebatt gilaa dia kalau buat math


yang nihh special sikit , yang nampak lidah tu nama e'zzati elyana
pergghhh nama panjang betul susah nak tuliss
dia nihh pendiam sikit , tapi diam-II ubi berisi
sebelah dia yang mulot lebar tu ainna 
dia nihh gedikk sikitt


okeeyyy yang pakai baju kuning tu ainii 
diaa net sikit , loser pon dia
sebelah dia shamira , dia nihhh sukee kenekan kura-kura nakal
sebelah dia pulak rohayawani , dia nihh sporting dan pendengar setia
yang sebelah wani tu jahizah
gemok kan ? memang pon


okeeyy yang tersepit tu sazrina kembang 
sebab ape kembang ?
hidung dia kembang
okeeyyy mukaa yang terbesalah tu atiqah 
dia budak baru timee form 5


yang pakai nametag tu shafikah
dia nihh sempoii gileee
same laa sebelah dia tu aliah lembab 
dia nihh pandai , tapi lembab gilaa nak tangkap orang cite


last sekali nihh suhailaa khalid
dia sorang jee perempuan melayu pakai cermin matee
dia nihh okeeyy
tapi kalau mulut dia dah mengata orang , memang tak berhenti laa


kura-kura nakal rindu korang fullstoooopppp !
bilee laa bolee jumpaa korang lagi nihhh ?