Wednesday, 23 November 2011

KISAH KAPAL KARAM

pernah tengok cerita titanic ?
mesti pernah kan ?
bagi sesiapa yang ingat ayat JACK cakap dekat ROSE 
"you jump , i jump"
kura-kura nakal tengok banyak kali pun still sedih 
walaupun kura-kura nakal tak berapa faham sangat tapi still bole rasa pengorbanan JACK pada ROSE
saat nihh paling kura-kura nakal paling touching sekali 
"i'm flying"
sedih cerita nihh
:'(
nihhh gambar yang JACK lukiskan untuk ROSE 
cerita nihh buat kura-kura nakal rasa lain macam 
nihhh kapal titanic yang di cari semulaa
tapi tak tahu gambar nihh real ke tak 
sedih bila kita ingat balik kenangan kita bersama orang yang kita sayang
yang membuat kita lebih sedih apabilaa orang yang kita sayang telah tiada 
dan mati di depan mata kita sendiri :'(

kura-kura nakal teringat blogg zizie teo 
kisah dia lebih kurang macam cerita titanic nihh 
maybe cuma dia tak naik kapal jee kodd
sorry zizie teo walaupun i tak kenal u sape 
but i sedih baca blogg u :'(
i hope u kuatkan semangat u

pengajaran dan pengalaman penting supaya kita menjadi lebih matang dalam soal cinta
jangan cepat putus asa
cuba berikan yang terbaik pada pasangan korang semua
okee laa kura-kura nakal dah mulaa merepek nihh :)
kura-kura nakal nak rehatkan fikiran 
hari nihh ada paper sains pulak tu :')
wish me luck !
byeebyeeee :")